fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Santa Julia Organic Viognier

Santa Julia Organic Viognier

Väri on kullan keltainen. Tuoksu on voimakas, kypsiä keltaisia hedelmiä, persikkaa ja melonia, mausteisuutta. Maultaan kuiva, raikas, trooppisen täyteläisen hedelmäinen. Kypsän sitruksinen, kukkainen, kevyen mausteinen ja yrttinen.

Ruokasuositus: Viinin hedelmäisyys ja mausteisuus toimii loistavasti mausteisemman itämaisen ruoan kanssa. Erinomainen kanan ja rasvaisen kalan kanssa sekä raikkaiden salaattien ja ruokaisien kasvisruokien kera. Seurusteluun sellaisenaan.

Valmistus: Käsinpoiminta luomutarhoilta, modernit viinintekomenetelmät.

Kategoria

Avainsanat

alkonro

571237

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Viognier

hapokkuus

6 g/l

alkoholipitoisuus

13 %

alkon valikoimassa

Kyllä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Perhetilan historia juontaa juurensa varhaiseen 1950-lukuun, jolloin Alberto Zuccardi saapui Mendozaan toisaalta Argentiinasta, minne hänen italialaisvanhempansa olivat asettuneet kotikonnuiltaan Avelinosta. Insinööri Alberto aloitti heti kokeilut uusien keinokastelumentelmien kanssa, jotka ovat edelleen viininviljelyn avainosassa alueen kitsaan sademäärän takia. Viinituotannon Alberto aloitti vuonna 1963 Maipússa, ja vaimonsa Emman kanssa he ovat edelleen 50 vuotta myöhemmin vahvasti mukana perheen viinibisneksessä. Kolme sukupolvea Zuccardin perhettä tekee intohimoisesti viinejä sekä oliiviöljyjä. José Alberto ja poikansa Sebastian ovat palkittuja kansainvälisesti viinintekijöinä moneen kertaan. Sebastian mm. valittiin Vuoden argentiinalaiseksi viinintekijäksi syyskuussa 2013 Lontoossa (Gaucho Argentine Winemaker Awards).