fbpx
 

Vingruppen Finland

Tervetuloa Vingruppen Finlandin sivustolle

Esittely

Vingruppen Finland on dynaaminen palveluyhtiö, joka huolehtii Arcus -konserniin kuuluvien, alalla arvostettujen maahantuontiyritysten myynti- ja logistiikkatoiminnoista. Arcus -konserniin kuuluvat yritykset ovat Arcus Finland Oy, Brews4U Oy, Social Wines Oy, Vinum Import Oy, Wineworld Finland Oy ja Vinunic Oy. Arcus ASA on pohjoismaiden suurimpia toimijoita, jonka toiminta-ajatus on lähettää parhaat pohjoismaiset alkoholit maailmalle ja tuoda maailman parhaat viinit meidän pohjoismaalaisten iloksi. Kesälllä 2019 valikoimiin tulivat vahvasti myös käsityöläisoluet ja -siiderit.

Konseptimme ehdoton kruunu on yksi markkinoiden laajimmista tuoteportfolioista, joka elää ja kehittyy jatkuvasti. Otamme huomioon asiakkaidemme tarpeet ja toiveet, sekä tuomme markkinoillemme uusia, kiinnostavia konsepteja globaalit trendit huomioiden. Edustuksessamme on tunnettuja tuoteperheitä ja viinitaloja kuten Champagne Pommery, Champagne Leclerc-Briant, Jaume Serra, Bodega Garzon, CVNE, Antiche Terre Venete, Bodegas Altolandon, E.Guigal, Braastad Cognac, Linie Aquavit, Sazeracin viskiportfolio, sekä Bushmills Irish Whiskey.

Vingruppenilla työskentelee viineihin, cocktaileihin ja gastromiaan intohimoisesti suhtautuvia ammattilaisia, joista useimmat ovat työskennelleet alkoholialalla koko uransa. Kokemusta löytyy monipuolisesti ravintola-alalta, sekä myynnin ja markkinoinnin eri tehtävistä. Tällä hetkellä meitä on yhteensä 22 ja toimialueemme on koko Suomi.

Asiakkaillemme tarjoamme ostamista helpottavia ratkaisuja. Kokemuksemme yhdistettynä pitkäjänteisiin yhteistyösuhteisiin eri alkoholijuomatalojen kanssa takaavat sen, että pystymme palvelemaan eri juomien hankintaan ja tarjoiluun liittyvissä asioissa luotettavasti. Palveluksessamme on viiniasiantuntijoiden lisäksi sommelier ja cocktail ambassador. Olemme innovatiivinen ja inspiroiva yhteistyökumppani.

Myynti

Petra Thorén

Toimitusjohtaja

puh: 040 764 5462

BODIL ENGBERG

Tilaukset ja asiakaspalvelu

+358 50 5752 245

Christian Mangold

Christian Mangold

Aluemyynti Länsi-Suomi

puh: 040 726 7402